Lauttalipun haku

Löydä Venetsia Rovinj -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Venetsia - Rovinj kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Venetsia Rovinj lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Venetsia Rovinj -lautoista kuten aikataulut, Venetsia Rovinj-hinnat ja Venetsia Rovinj-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Venetsia Rovinj-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Rovinj kohteesta Venetsia-sivullamme!

Venetsia Rovinj lautat

Venetsia opas

Pohjois-Italialainen Venetsia tunnetaan kanaalien ja siltojen jakamina saarina. Koko kaupunki on nimetty maailman kultuuriperintökohteeksi ja se tunnetaan henkeäsalpaavasta kauneudestaan ja arkkitehtuuristaan. Venetsian vilkas satama sijaitsee lähellä kaikkia nähtävyyksiä ja vesitaksit kulkevat satamasta läpi päivän. Venetsia on suosittu turistikohde, jonka tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Pyhän Markuksen tuomiokirkko (Basilica di San Marco) ja Pyhän Markuksen tori (Piazza San Marco).

Rovinj opas

Rovinj on kaupunki Kroatian Istrianissa pohjoisella Adrianmerellä. Se on suosittu turisti- ja kalastussatama. Pittoreskin kaupungin tunnelma on edelleen perinteisen italialainen mukulakivikatuineen ja promenadeineen. Satamasta löytyy täydet palvelut ja kaupungin keskusta on lähellä.

Etsi vaihtoehtoja reitille Venetsia Rovinj