Lauttalipun haku

Löydä Bari Dubrovnik -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Bari - Dubrovnik kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Bari Dubrovnik lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Bari Dubrovnik -lautoista kuten aikataulut, Bari Dubrovnik-hinnat ja Bari Dubrovnik-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Bari Dubrovnik-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Dubrovnik kohteesta Bari-sivullamme!

Bari Dubrovnik lautat

  • Jadrolinija
    3 lautta(a) viikossa Bari Dubrovnik (10h 0m)

Bari opas

Italialainen Bari sijaitsee Adrianmeren rannalla ja tunnetaan niin satama- kuin yliopistokaupunkinakin. Bari on täynnä 1087 rakennetun upean Basilica di San Nicola -kirkon tapaista historiallista arkkitehtuuria. Kaupungilla on kaksi satamaa: vanha ja uusi satama. Vanha satama on kalastusalusten käytössä ja uusi satama on valmis ottamaan vastaan minkäkokoisia aluksia tahansa. Matkutajasatamasta löytyy turistipalveluja, pankkeja, kauppoja ja yhteys julkiseen liikenteeseen.

Dubrovnik opas

Dubrovnikin kaupunki Kroatian rannikolla on merkittävä risteily- ja lauttasatama. Kaupunki pursuaa kulttuuria ja historiaa ja siihen on paras tutustua jalan. Kaupungin muurit ovat suojanneet vanhaa kaupunkia tuhansien vuosien ajan ja linnoitusten ja bastionien renustamana se on saanut maailmanperintökohteen arvon yhtenä parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kaupungeista.

Etsi vaihtoehtoja reitille Bari Dubrovnik