Lauttalipun haku

Löydä Venetsia Pula -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Venetsia - Pula kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Venetsia Pula lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Venetsia Pula -lautoista kuten aikataulut, Venetsia Pula-hinnat ja Venetsia Pula-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Venetsia Pula-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Pula kohteesta Venetsia-sivullamme!

Venetsia Pula lautat

Venetsia opas

Pohjois-Italialainen Venetsia tunnetaan kanaalien ja siltojen jakamina saarina. Koko kaupunki on nimetty maailman kultuuriperintökohteeksi ja se tunnetaan henkeäsalpaavasta kauneudestaan ja arkkitehtuuristaan. Venetsian vilkas satama sijaitsee lähellä kaikkia nähtävyyksiä ja vesitaksit kulkevat satamasta läpi päivän. Venetsia on suosittu turistikohde, jonka tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Pyhän Markuksen tuomiokirkko (Basilica di San Marco) ja Pyhän Markuksen tori (Piazza San Marco).

Pula opas

Pula on Kroatian Istrian suurin kaupunki ja sijaitsee Istrian niemimaan kärjessä. Pulan historia ulottuu noin 3000 vuoden päähän ja sen menneisyys kalastus- ja laivanrakennuskaupunkina näkyy kaupungissa edelleen. Lauttasatamassa on peruspalvelut ja bussiyhteydet kaupunkiin ja ympäröiville alueille.

Etsi vaihtoehtoja reitille Venetsia Pula