Lauttalipun haku

Löydä Pula Venetsia -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Pula - Venetsia kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Pula Venetsia lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Pula Venetsia -lautoista kuten aikataulut, Pula Venetsia-hinnat ja Pula Venetsia-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Pula Venetsia-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Venetsia kohteesta Pula-sivullamme!

Pula Venetsia lautat

Pula opas

Pula on Kroatian Istrian suurin kaupunki ja sijaitsee Istrian niemimaan kärjessä. Pulan historia ulottuu noin 3000 vuoden päähän ja sen menneisyys kalastus- ja laivanrakennuskaupunkina näkyy kaupungissa edelleen. Lauttasatamassa on peruspalvelut ja bussiyhteydet kaupunkiin ja ympäröiville alueille.

Venetsia opas

Pohjois-Italialainen Venetsia tunnetaan kanaalien ja siltojen jakamina saarina. Koko kaupunki on nimetty maailman kultuuriperintökohteeksi ja se tunnetaan henkeäsalpaavasta kauneudestaan ja arkkitehtuuristaan. Venetsian vilkas satama sijaitsee lähellä kaikkia nähtävyyksiä ja vesitaksit kulkevat satamasta läpi päivän. Venetsia on suosittu turistikohde, jonka tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Pyhän Markuksen tuomiokirkko (Basilica di San Marco) ja Pyhän Markuksen tori (Piazza San Marco).

Etsi vaihtoehtoja reitille Pula Venetsia