Lauttalipun haku

Löydä Dubrovnik Bari -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Dubrovnik - Bari kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Dubrovnik Bari lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Dubrovnik Bari -lautoista kuten aikataulut, Dubrovnik Bari-hinnat ja Dubrovnik Bari-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Dubrovnik Bari-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Bari kohteesta Dubrovnik-sivullamme!

Dubrovnik Bari lautat

  • Jadrolinija
    3 lautta(a) viikossa Dubrovnik Bari (7h 30m)

Dubrovnik opas

Dubrovnikin kaupunki Kroatian rannikolla on merkittävä risteily- ja lauttasatama. Kaupunki pursuaa kulttuuria ja historiaa ja siihen on paras tutustua jalan. Kaupungin muurit ovat suojanneet vanhaa kaupunkia tuhansien vuosien ajan ja linnoitusten ja bastionien renustamana se on saanut maailmanperintökohteen arvon yhtenä parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kaupungeista.

Bari opas

Italialainen Bari sijaitsee Adrianmeren rannalla ja tunnetaan niin satama- kuin yliopistokaupunkinakin. Bari on täynnä 1087 rakennetun upean Basilica di San Nicola -kirkon tapaista historiallista arkkitehtuuria. Kaupungilla on kaksi satamaa: vanha ja uusi satama. Vanha satama on kalastusalusten käytössä ja uusi satama on valmis ottamaan vastaan minkäkokoisia aluksia tahansa. Matkutajasatamasta löytyy turistipalveluja, pankkeja, kauppoja ja yhteys julkiseen liikenteeseen.

Etsi vaihtoehtoja reitille Dubrovnik Bari