Lauttalipun haku

Löydä Rovinj Venetsia -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Rovinj - Venetsia kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Rovinj Venetsia lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Rovinj Venetsia -lautoista kuten aikataulut, Rovinj Venetsia-hinnat ja Rovinj Venetsia-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Rovinj Venetsia-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Venetsia kohteesta Rovinj-sivullamme!

Rovinj Venetsia lautat

Rovinj opas

Rovinj on kaupunki Kroatian Istrianissa pohjoisella Adrianmerellä. Se on suosittu turisti- ja kalastussatama. Pittoreskin kaupungin tunnelma on edelleen perinteisen italialainen mukulakivikatuineen ja promenadeineen. Satamasta löytyy täydet palvelut ja kaupungin keskusta on lähellä.

Venetsia opas

Pohjois-Italialainen Venetsia tunnetaan kanaalien ja siltojen jakamina saarina. Koko kaupunki on nimetty maailman kultuuriperintökohteeksi ja se tunnetaan henkeäsalpaavasta kauneudestaan ja arkkitehtuuristaan. Venetsian vilkas satama sijaitsee lähellä kaikkia nähtävyyksiä ja vesitaksit kulkevat satamasta läpi päivän. Venetsia on suosittu turistikohde, jonka tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Pyhän Markuksen tuomiokirkko (Basilica di San Marco) ja Pyhän Markuksen tori (Piazza San Marco).

Etsi vaihtoehtoja reitille Rovinj Venetsia