Lauttalipun haku

Lauttasatamat kohteessa Kroatia

Klikkaa karttaa

Löydä Lautat Kroatiaan osoitteesta Ferries.fi

Ferries.fi auttaa löytämään Lautat Kroatiaan kaikilla suurilla lauttayhtiöillä kaikista päälauttasatamista sekä joistain vähemmän tunnetuistakin!

Ferries.fi tarjoaa tällä hetkellä 19 lauttaa Kroatiaan. 5 lauttayhtiötä kulkee 9 satamasta ja valittavana on 13 määränpäätä kohteessa Kroatia.

Lisää perustietoa kohteen Kroatia lautoista näet alta ja jos haluat hinnan lauttamatkallesi, valitse vain valikosta haluamasi matka!

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat Kroatiasta-sivullamme!

Kroatia opas

Kroatia on niin kaunis, että kiipeää korkealle Euroopan ohittamattomien matkakohteiden listalla. Maa uhkuu glamouria ja silti se on säilyttänyt autenttisen koskemattomuuden tuntunsa. Ajomatkalla Kroatian sisämaan halki näkee kaunista maaseutua ja voi ostaa kotitekoista juustoa paikallisilta, jotka myyvät tuotteitaan kotioveltaan. Jos ajaa Pitkin maksullisia ja liki koskemattomia teitä, on toisen auton näkeminen harvinaista. Kroatialla on valtavasti annettavaa hyvästä ruoasta vanhan mailman charmiin mukulakivikatuineen. Vierailua Dubrovnikin kaupungin muureilla ei voi ohittaa. Maasta tuli virallisesti EU:n jäsen heinäkuussa 2013.

Löydä Lautat Kroatiaan