Lauttalipun haku

Löydä Venetsia Piran -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Venetsia - Piran kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Venetsia Piran lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Venetsia Piran -lautoista kuten aikataulut, Venetsia Piran-hinnat ja Venetsia Piran-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Venetsia Piran-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Piran kohteesta Venetsia-sivullamme!

Venetsia Piran lautat

  • Venezia Lines
    1 lautta(a) 1 viikoittainen Venetsia Piran (2h 30m)

Venetsia opas

Pohjois-Italialainen Venetsia tunnetaan kanaalien ja siltojen jakamina saarina. Koko kaupunki on nimetty maailman kultuuriperintökohteeksi ja se tunnetaan henkeäsalpaavasta kauneudestaan ja arkkitehtuuristaan. Venetsian vilkas satama sijaitsee lähellä kaikkia nähtävyyksiä ja vesitaksit kulkevat satamasta läpi päivän. Venetsia on suosittu turistikohde, jonka tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Pyhän Markuksen tuomiokirkko (Basilica di San Marco) ja Pyhän Markuksen tori (Piazza San Marco).

Piran opas

Piran on kaupunki Lounais-Sloveniassa Adrianmerellä. Kaupunki on pittoreski ja täynnä historiallista arkkitehtuuria. Piranin satama sijaitsee Piranin keskustassa ja hyvin varusteltujen matkustajaterminaalien välillä on bussikuljetuksia. Satamasta on hyvät bussiyhteydet muualle kaupunkiin, mutta ei junia.

Etsi vaihtoehtoja reitille Venetsia Piran