Lauttalipun haku

Löydä Piran Venetsia -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Piran - Venetsia kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Piran Venetsia lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Piran Venetsia -lautoista kuten aikataulut, Piran Venetsia-hinnat ja Piran Venetsia-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Piran Venetsia-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Venetsia kohteesta Piran-sivullamme!

Piran Venetsia lautat

  • Venezia Lines
    1 lautta(a) 1 viikoittainen Piran Venetsia (2h 45m)

Piran opas

Piran on kaupunki Lounais-Sloveniassa Adrianmerellä. Kaupunki on pittoreski ja täynnä historiallista arkkitehtuuria. Piranin satama sijaitsee Piranin keskustassa ja hyvin varusteltujen matkustajaterminaalien välillä on bussikuljetuksia. Satamasta on hyvät bussiyhteydet muualle kaupunkiin, mutta ei junia.

Venetsia opas

Pohjois-Italialainen Venetsia tunnetaan kanaalien ja siltojen jakamina saarina. Koko kaupunki on nimetty maailman kultuuriperintökohteeksi ja se tunnetaan henkeäsalpaavasta kauneudestaan ja arkkitehtuuristaan. Venetsian vilkas satama sijaitsee lähellä kaikkia nähtävyyksiä ja vesitaksit kulkevat satamasta läpi päivän. Venetsia on suosittu turistikohde, jonka tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Pyhän Markuksen tuomiokirkko (Basilica di San Marco) ja Pyhän Markuksen tori (Piazza San Marco).

Etsi vaihtoehtoja reitille Piran Venetsia