Lauttalipun haku

Löydä St Malo Portsmouth -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä St Malo - Portsmouth kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen St Malo Portsmouth lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa St Malo Portsmouth -lautoista kuten aikataulut, St Malo Portsmouth-hinnat ja St Malo Portsmouth-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista St Malo Portsmouth-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Portsmouth kohteesta St Malo-sivullamme!

St Malo Portsmouth lautat

St Malo opas

St Malon satamakaupunki sijaitsee Luoteis-Ranskan Bretagnessa Englannin kanaalin rannalla. St Malon terminaalista löytyy peruspalvelut ja satamaan pääsee maksulliselta N137-tieltä, josta on yhteys muualle Ranskaan. Joukkoliikenne on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä päärakennukselta.

Portsmouth opas

Portsmouth on Hampshiren kreivikunnan toiseksi suurin satama Englannin etelärannikolla. Portsmouth on ollut merkittävä laivastosatama vuosisatojen ajan ja se on Tudor Mary Rosen ja Horatio Nelsonin lippulaiva HMS Victoryn tapaisten kuuluisten laivojen koti. Päälauttasatamaan on erinomaiset moottoritie- ja rautatieyhteydet kaikkialta Britanniasta ja terminaalirakennuksesta löytyy kaikki mahdolliset matkustajapalvelut.

Etsi vaihtoehtoja reitille St Malo Portsmouth