Lauttalipun haku

Löydä Le Havre Portsmouth -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Le Havre - Portsmouth kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Le Havre Portsmouth lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Le Havre Portsmouth -lautoista kuten aikataulut, Le Havre Portsmouth-hinnat ja Le Havre Portsmouth-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Le Havre Portsmouth-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Portsmouth kohteesta Le Havre-sivullamme!

Le Havre Portsmouth lautat

Le Havre opas

Le Havre sijaitsee Luoteis-Ranskassa Englannin kanaalin rannalla ja Seine-joen suulla. Kaupunki kuuluu Normandian Seine-Maritimen departementtiin. Lauttaterminaali on lähellä Le Havren keskustaa ja siellä on tarjolla kaikki modernit matkustajapalvelut. Terminaalista pääsee helposti julkiseen liikenteeseen ja sataman ja terminaalin välillä kulkee busseja ja taksipalvelut löytyvät terminaalirakennuksesta.

Portsmouth opas

Portsmouth on Hampshiren kreivikunnan toiseksi suurin satama Englannin etelärannikolla. Portsmouth on ollut merkittävä laivastosatama vuosisatojen ajan ja se on Tudor Mary Rosen ja Horatio Nelsonin lippulaiva HMS Victoryn tapaisten kuuluisten laivojen koti. Päälauttasatamaan on erinomaiset moottoritie- ja rautatieyhteydet kaikkialta Britanniasta ja terminaalirakennuksesta löytyy kaikki mahdolliset matkustajapalvelut.

Etsi vaihtoehtoja reitille Le Havre Portsmouth