Lauttalipun haku

Löydä Portsmouth Le Havre -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Portsmouth - Le Havre kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Portsmouth Le Havre lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Portsmouth Le Havre -lautoista kuten aikataulut, Portsmouth Le Havre-hinnat ja Portsmouth Le Havre-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Portsmouth Le Havre-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Le Havre kohteesta Portsmouth-sivullamme!

Portsmouth Le Havre lautat

Portsmouth opas

Portsmouth on Hampshiren kreivikunnan toiseksi suurin satama Englannin etelärannikolla. Portsmouth on ollut merkittävä laivastosatama vuosisatojen ajan ja se on Tudor Mary Rosen ja Horatio Nelsonin lippulaiva HMS Victoryn tapaisten kuuluisten laivojen koti. Päälauttasatamaan on erinomaiset moottoritie- ja rautatieyhteydet kaikkialta Britanniasta ja terminaalirakennuksesta löytyy kaikki mahdolliset matkustajapalvelut.

Le Havre opas

Le Havre sijaitsee Luoteis-Ranskassa Englannin kanaalin rannalla ja Seine-joen suulla. Kaupunki kuuluu Normandian Seine-Maritimen departementtiin. Lauttaterminaali on lähellä Le Havren keskustaa ja siellä on tarjolla kaikki modernit matkustajapalvelut. Terminaalista pääsee helposti julkiseen liikenteeseen ja sataman ja terminaalin välillä kulkee busseja ja taksipalvelut löytyvät terminaalirakennuksesta.

Etsi vaihtoehtoja reitille Portsmouth Le Havre