Lauttalipun haku

Löydä Portsmouth St Malo -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Portsmouth - St Malo kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Portsmouth St Malo lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Portsmouth St Malo -lautoista kuten aikataulut, Portsmouth St Malo-hinnat ja Portsmouth St Malo-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Portsmouth St Malo-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen St Malo kohteesta Portsmouth-sivullamme!

Portsmouth St Malo lautat

Portsmouth opas

Portsmouth on Hampshiren kreivikunnan toiseksi suurin satama Englannin etelärannikolla. Portsmouth on ollut merkittävä laivastosatama vuosisatojen ajan ja se on Tudor Mary Rosen ja Horatio Nelsonin lippulaiva HMS Victoryn tapaisten kuuluisten laivojen koti. Päälauttasatamaan on erinomaiset moottoritie- ja rautatieyhteydet kaikkialta Britanniasta ja terminaalirakennuksesta löytyy kaikki mahdolliset matkustajapalvelut.

St Malo opas

St Malon satamakaupunki sijaitsee Luoteis-Ranskan Bretagnessa Englannin kanaalin rannalla. St Malon terminaalista löytyy peruspalvelut ja satamaan pääsee maksulliselta N137-tieltä, josta on yhteys muualle Ranskaan. Joukkoliikenne on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä päärakennukselta.

Etsi vaihtoehtoja reitille Portsmouth St Malo