Lauttalipun haku

Löydä Portsmouth Cherbourg -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Portsmouth - Cherbourg kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Portsmouth Cherbourg lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Portsmouth Cherbourg -lautoista kuten aikataulut, Portsmouth Cherbourg-hinnat ja Portsmouth Cherbourg-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Portsmouth Cherbourg-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Cherbourg kohteesta Portsmouth-sivullamme!

Portsmouth Cherbourg lautat

Portsmouth opas

Portsmouth on Hampshiren kreivikunnan toiseksi suurin satama Englannin etelärannikolla. Portsmouth on ollut merkittävä laivastosatama vuosisatojen ajan ja se on Tudor Mary Rosen ja Horatio Nelsonin lippulaiva HMS Victoryn tapaisten kuuluisten laivojen koti. Päälauttasatamaan on erinomaiset moottoritie- ja rautatieyhteydet kaikkialta Britanniasta ja terminaalirakennuksesta löytyy kaikki mahdolliset matkustajapalvelut.

Cherbourg opas

Cherbourgin kaupunki sijaitsee Luoteis-Ranskassa. Sen lauttasatamasta on yhteydet Englannin Pooleen ja Portsmouthiin sekä Jerseyn saarelle. Modernista lauttaterminaalista lähtee säännöllisiä rahti- ja matkustajavuoroja ja paikalliset palvelut ovat myös ulottuvilla. Cherbourg on myös tärkeä laivastosatama ja se oli Southamptonista lähteneen HMS Titanicin ensimmäinen pysähdyspaikka.

Etsi vaihtoehtoja reitille Portsmouth Cherbourg