Lauttalipun haku

Löydä Poole Cherbourg -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Poole - Cherbourg kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Poole Cherbourg lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Poole Cherbourg -lautoista kuten aikataulut, Poole Cherbourg-hinnat ja Poole Cherbourg-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Poole Cherbourg-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Cherbourg kohteesta Poole-sivullamme!

Poole Cherbourg lautat

Poole opas

Poolen rannikkokaupunki ja satama sijaitsee Englannin etelärannikolla Dorsetissa. Se on vilkas turistikohde ja se oli kerran Englannin vilkkain satama. Nykyään Poole on kauppasatama, joka palvelee niin matkustaja- kuin rahtiliikennettä. Se on myös meripelastusyhdistys Royal National Lifeboat Institutionin koti. Matkustajaterminaalin palvelut ovat kattavat ja sieltä pääsee hyvin julkiseen liikenteeseen ja muualle Britanniaan johtavaan tieverkkoon.

Cherbourg opas

Cherbourgin kaupunki sijaitsee Luoteis-Ranskassa. Sen lauttasatamasta on yhteydet Englannin Pooleen ja Portsmouthiin sekä Jerseyn saarelle. Modernista lauttaterminaalista lähtee säännöllisiä rahti- ja matkustajavuoroja ja paikalliset palvelut ovat myös ulottuvilla. Cherbourg on myös tärkeä laivastosatama ja se oli Southamptonista lähteneen HMS Titanicin ensimmäinen pysähdyspaikka.

Etsi vaihtoehtoja reitille Poole Cherbourg