Lauttalipun haku

Löydä Portsmouth Caen -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Portsmouth - Caen kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Portsmouth Caen lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Portsmouth Caen -lautoista kuten aikataulut, Portsmouth Caen-hinnat ja Portsmouth Caen-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Portsmouth Caen-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Caen kohteesta Portsmouth-sivullamme!

Portsmouth Caen lautat

Portsmouth opas

Portsmouth on Hampshiren kreivikunnan toiseksi suurin satama Englannin etelärannikolla. Portsmouth on ollut merkittävä laivastosatama vuosisatojen ajan ja se on Tudor Mary Rosen ja Horatio Nelsonin lippulaiva HMS Victoryn tapaisten kuuluisten laivojen koti. Päälauttasatamaan on erinomaiset moottoritie- ja rautatieyhteydet kaikkialta Britanniasta ja terminaalirakennuksesta löytyy kaikki mahdolliset matkustajapalvelut.

Caen opas

Caenin normantilaiskaupunki sijaitsee Luoteis-Ranskassa. Suuri osa Vilhelm Valloittajan aikaan rakennettujen historiallisten rakennusten täyttämästä kaupungista tuhoutui Normandian maihinnousussa 1944. Caen sijaitsee noin kaksi tuntia Pariisista luoteeseen ja sieltä on säännöllinen lauttayhteys Etelä-Englantiin.

Etsi vaihtoehtoja reitille Portsmouth Caen