Lauttalipun haku

Löydä Caen Portsmouth -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Caen - Portsmouth kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Caen Portsmouth lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Caen Portsmouth -lautoista kuten aikataulut, Caen Portsmouth-hinnat ja Caen Portsmouth-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Caen Portsmouth-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Portsmouth kohteesta Caen-sivullamme!

Caen Portsmouth lautat

Caen opas

Caenin normantilaiskaupunki sijaitsee Luoteis-Ranskassa. Suuri osa Vilhelm Valloittajan aikaan rakennettujen historiallisten rakennusten täyttämästä kaupungista tuhoutui Normandian maihinnousussa 1944. Caen sijaitsee noin kaksi tuntia Pariisista luoteeseen ja sieltä on säännöllinen lauttayhteys Etelä-Englantiin.

Portsmouth opas

Portsmouth on Hampshiren kreivikunnan toiseksi suurin satama Englannin etelärannikolla. Portsmouth on ollut merkittävä laivastosatama vuosisatojen ajan ja se on Tudor Mary Rosen ja Horatio Nelsonin lippulaiva HMS Victoryn tapaisten kuuluisten laivojen koti. Päälauttasatamaan on erinomaiset moottoritie- ja rautatieyhteydet kaikkialta Britanniasta ja terminaalirakennuksesta löytyy kaikki mahdolliset matkustajapalvelut.

Etsi vaihtoehtoja reitille Caen Portsmouth