Lauttalipun haku

Löydä Cherbourg Portsmouth -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Cherbourg - Portsmouth kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Cherbourg Portsmouth lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Cherbourg Portsmouth -lautoista kuten aikataulut, Cherbourg Portsmouth-hinnat ja Cherbourg Portsmouth-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Cherbourg Portsmouth-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Portsmouth kohteesta Cherbourg-sivullamme!

Cherbourg Portsmouth lautat

Cherbourg opas

Cherbourgin kaupunki sijaitsee Luoteis-Ranskassa. Sen lauttasatamasta on yhteydet Englannin Pooleen ja Portsmouthiin sekä Jerseyn saarelle. Modernista lauttaterminaalista lähtee säännöllisiä rahti- ja matkustajavuoroja ja paikalliset palvelut ovat myös ulottuvilla. Cherbourg on myös tärkeä laivastosatama ja se oli Southamptonista lähteneen HMS Titanicin ensimmäinen pysähdyspaikka.

Portsmouth opas

Portsmouth on Hampshiren kreivikunnan toiseksi suurin satama Englannin etelärannikolla. Portsmouth on ollut merkittävä laivastosatama vuosisatojen ajan ja se on Tudor Mary Rosen ja Horatio Nelsonin lippulaiva HMS Victoryn tapaisten kuuluisten laivojen koti. Päälauttasatamaan on erinomaiset moottoritie- ja rautatieyhteydet kaikkialta Britanniasta ja terminaalirakennuksesta löytyy kaikki mahdolliset matkustajapalvelut.

Etsi vaihtoehtoja reitille Cherbourg Portsmouth