Lauttalipun haku

Löydä Cherbourg Poole -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Cherbourg - Poole kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Cherbourg Poole lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Cherbourg Poole -lautoista kuten aikataulut, Cherbourg Poole-hinnat ja Cherbourg Poole-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Cherbourg Poole-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Poole kohteesta Cherbourg-sivullamme!

Cherbourg Poole lautat

Cherbourg opas

Cherbourgin kaupunki sijaitsee Luoteis-Ranskassa. Sen lauttasatamasta on yhteydet Englannin Pooleen ja Portsmouthiin sekä Jerseyn saarelle. Modernista lauttaterminaalista lähtee säännöllisiä rahti- ja matkustajavuoroja ja paikalliset palvelut ovat myös ulottuvilla. Cherbourg on myös tärkeä laivastosatama ja se oli Southamptonista lähteneen HMS Titanicin ensimmäinen pysähdyspaikka.

Poole opas

Poolen rannikkokaupunki ja satama sijaitsee Englannin etelärannikolla Dorsetissa. Se on vilkas turistikohde ja se oli kerran Englannin vilkkain satama. Nykyään Poole on kauppasatama, joka palvelee niin matkustaja- kuin rahtiliikennettä. Se on myös meripelastusyhdistys Royal National Lifeboat Institutionin koti. Matkustajaterminaalin palvelut ovat kattavat ja sieltä pääsee hyvin julkiseen liikenteeseen ja muualle Britanniaan johtavaan tieverkkoon.

Etsi vaihtoehtoja reitille Cherbourg Poole