Löydä Lautat Ruotsiin osoitteesta Ferries.fi

Ferries.fi auttaa löytämään Lautat Ruotsiin kaikilla suurilla lauttayhtiöillä kaikista päälauttasatamista sekä joistain vähemmän tunnetuistakin!

Ferries.fi tarjoaa tällä hetkellä 31 lauttaa Ruotsiin. 14 lauttayhtiötä kulkee 23 satamasta ja valittavana on 16 määränpäätä kohteessa Ruotsi.

Lisää perustietoa kohteen Ruotsi lautoista näet alta ja jos haluat hinnan lauttamatkallesi, valitse vain valikosta haluamasi matka!

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat Ruotsista-sivullamme!

Ruotsi opas

Ruotsi on Pohjoismaiden suurin valtio joka jakaa maarajansa Norjan ja Suomen kanssa. Ruotsi on lähes 10 miljoonan asukkaan väkiluvullaan huomattavasti muita Pohjoismaita suurempi. Pääkaupungissa Tukholmassa on asukkaita noin miljoona, joten se on selkeästi Pohjoismaiden suurin kaupunki. Lähes 25 % Ruotsin kansalaisista vuonna 2016 oli maahanmuuttajataustaisia. Ruotsi on saavuttanut kadehdittavan elintason sekoituksellaan korkean teknologian kapitalismia ja kattavia sosiaalietuuksia. Maalla on moderni jakeluverkko, erinomainen sisäinen ja ulkoinen viestintä sekä koulutettu työvoima. Vaikka Ruotsi oli 1600-luvulla sotilasmahti pelottavine viikinkeineen, ei se ole ollut sodassa kahteen vuosisataan. Maan onnistui myös säilyttää puolueettomuutensa molemmissa maailmansodissa. Maantieteellisesti pitkulaisen maan maisemat ovat samanaikaisesti kauniita ja monipuolisia. Keski- ja Pohjois-Ruotsissa ei ole tavatonta matkata pitkiäkin aikoja näkemättä ristin sielua. Harvaan asutut alueet joita ympäröi koskematon arktinen luonto, rehevät metsät, yli yhdeksänkymmentä tuhatta järveä, mutkaiset joet ja massiivinen vuoristo, tarjoavat fantastisia talviurheilumahdollisuuksia. Ei olekaan yllätys että Ruotsissa viihdytään ulkona, kun mahdollisuudet sienestämiseen, marjastukseen, erämaavaellukseen, telttailuun ja kalastukseen ovat rajattomat. Etelään pääsee matkaamaan kahta junareittiä pitkin. Itäinen Pohjanlahden rannikkoa viistävä reitti ohittaa vanhoja puukaupunkeja, uudempia kaupunkeja ja laivasatamia joista on yhteys Suomeen. Sisämaan Inlandsbanan varrella järviseutuja ja vuoria lävistävät junat hätistävät mennessään porot raiteilta. Tiheämmin asutuilla alueilla kaupungit taas tarjoavat aktiivista kulttuuria ja vauhdikasta yöelämää, mahtavalla arkkitehtuurilla varustettuja saaria sekä upeita museoita. Länsirannikolla sijaitsee joukko historiallisia satamia – Göteborg, Helsingborg ja Malmö, mistä on nykyisin siltayhteys Kööpenhaminaan. Maan suurin vetonaula on Tukholma ja pääkaupungista löytyy maan vaihtelevin ja kattavin tarjonta. Vanhakaupunki tuo kaupunkiin ripauksen Ruotsin historiaa; mukulakivillä kävellessä vain kivenheiton päässä modernista keskustasta löytyy Tukholman kuninkaallinen linna, kauniita kirkkoja ja Nobel-museo. Laivamatkailu on hyvin yleistä Skandinaviassa ja Pohjois-Euroopassa ja Ruotsi sijaitsee kätevästi hyvien ja suhteellisen nopeiden laivayhteyksien päässä useasta maasta. Myös maan sisäiset laivareitit ovat yleisiä, mutta valtaosa laivoista saapuu kansainvälisistä kohteista kuten Saksasta, Baltiasta, Venäjältä, Skandinaviasta ja Suomesta.

Löydä Lautat Ruotsiin