Lauttalipun haku

Löydä Kiel Göteborg -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Kiel - Göteborg kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Kiel Göteborg lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Kiel Göteborg -lautoista kuten aikataulut, Kiel Göteborg-hinnat ja Kiel Göteborg-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Kiel Göteborg-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Göteborg kohteesta Kiel-sivullamme!

Kiel Göteborg lautat

  • Stena Line
    5 lautta(a) viikossa Kiel Göteborg (15h 0m)

Kiel opas

Saksalainen Kiel on suuri kaupunki noin 90 kilometriä Hampurista pohjoiseen. Maantieteellisen sijaintinsa takia Kielistä on tullut Saksan suosittu merellinen keskus. Se on Saksan Itämeren laivaston sekä meritieteen instituutin koti, laivanrakennuksen keskus ja tärkeä Itämeren risteilylaivojen satama. Kielin sataman matkustajaterminaalit ovat hyvin varusteltuja ja moderneja ensiluokkaisine palveluineen. Satamasta on tieyhteydet A7-päätien kautta muualle Saksaan ja ratayhteys Saksan rautatieverkostoon.

Göteborg opas

Ruotsin toiseksi suurin kaupunki Göteborg sijaitsee länsirannikolla. Historiallisesti laivakuljetuksella ja kaupalla on ollut suuri rooli kaupungin taloudessa ja Goteborg onkin nykyään Skandinavian suurin satama. Satamalla on kolme matkustajalauttaterminaalia sekä risteilyterminaali, joista kaikista löytyy täydet palvelut ja yhteyedet joukkoliikenteeseen sekä moottoritielle.

Etsi vaihtoehtoja reitille Kiel Göteborg