Lauttalipun haku

Löydä Göteborg Kiel -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Göteborg - Kiel kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Göteborg Kiel lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Göteborg Kiel -lautoista kuten aikataulut, Göteborg Kiel-hinnat ja Göteborg Kiel-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Göteborg Kiel-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Kiel kohteesta Göteborg-sivullamme!

Göteborg Kiel lautat

  • Stena Line
    7 lautta(a) viikossa Göteborg Kiel (15h 0m)

Göteborg opas

Ruotsin toiseksi suurin kaupunki Göteborg sijaitsee länsirannikolla. Historiallisesti laivakuljetuksella ja kaupalla on ollut suuri rooli kaupungin taloudessa ja Goteborg onkin nykyään Skandinavian suurin satama. Satamalla on kolme matkustajalauttaterminaalia sekä risteilyterminaali, joista kaikista löytyy täydet palvelut ja yhteyedet joukkoliikenteeseen sekä moottoritielle.

Kiel opas

Saksalainen Kiel on suuri kaupunki noin 90 kilometriä Hampurista pohjoiseen. Maantieteellisen sijaintinsa takia Kielistä on tullut Saksan suosittu merellinen keskus. Se on Saksan Itämeren laivaston sekä meritieteen instituutin koti, laivanrakennuksen keskus ja tärkeä Itämeren risteilylaivojen satama. Kielin sataman matkustajaterminaalit ovat hyvin varusteltuja ja moderneja ensiluokkaisine palveluineen. Satamasta on tieyhteydet A7-päätien kautta muualle Saksaan ja ratayhteys Saksan rautatieverkostoon.

Etsi vaihtoehtoja reitille Göteborg Kiel