Lauttalipun haku

Löydä Kiel Oslo -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Kiel - Oslo kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Kiel Oslo lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Kiel Oslo -lautoista kuten aikataulut, Kiel Oslo-hinnat ja Kiel Oslo-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Kiel Oslo-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Oslo kohteesta Kiel-sivullamme!

Kiel Oslo lautat

  • Color Line
    10 lautta(a) viikossa Kiel Oslo (20h 0m)

Kiel opas

Saksalainen Kiel on suuri kaupunki noin 90 kilometriä Hampurista pohjoiseen. Maantieteellisen sijaintinsa takia Kielistä on tullut Saksan suosittu merellinen keskus. Se on Saksan Itämeren laivaston sekä meritieteen instituutin koti, laivanrakennuksen keskus ja tärkeä Itämeren risteilylaivojen satama. Kielin sataman matkustajaterminaalit ovat hyvin varusteltuja ja moderneja ensiluokkaisine palveluineen. Satamasta on tieyhteydet A7-päätien kautta muualle Saksaan ja ratayhteys Saksan rautatieverkostoon.

Oslo opas

Oslo on tärkeä merikaupan ja -teollisuuden keskus Euroopassa. Sinne keskittyvät jotkut maailman suurimmista merikuljetusyhtiöistä. Oslon keskustassa sijaitseva satama on Norjan suurin rahtisatama ja matkustajaliikenteen portti. Satamassa on hyvät puitteet ja sinne pääsee helposti teitä tai rautateitä pitkin.

Etsi vaihtoehtoja reitille Kiel Oslo