Lauttalipun haku

Löydä Oslo Kiel -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Oslo - Kiel kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Oslo Kiel lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Oslo Kiel -lautoista kuten aikataulut, Oslo Kiel-hinnat ja Oslo Kiel-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Oslo Kiel-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Kiel kohteesta Oslo-sivullamme!

Oslo Kiel lautat

  • Color Line
    10 lautta(a) viikossa Oslo Kiel (20h 0m)

Oslo opas

Oslo on tärkeä merikaupan ja -teollisuuden keskus Euroopassa. Sinne keskittyvät jotkut maailman suurimmista merikuljetusyhtiöistä. Oslon keskustassa sijaitseva satama on Norjan suurin rahtisatama ja matkustajaliikenteen portti. Satamassa on hyvät puitteet ja sinne pääsee helposti teitä tai rautateitä pitkin.

Kiel opas

Saksalainen Kiel on suuri kaupunki noin 90 kilometriä Hampurista pohjoiseen. Maantieteellisen sijaintinsa takia Kielistä on tullut Saksan suosittu merellinen keskus. Se on Saksan Itämeren laivaston sekä meritieteen instituutin koti, laivanrakennuksen keskus ja tärkeä Itämeren risteilylaivojen satama. Kielin sataman matkustajaterminaalit ovat hyvin varusteltuja ja moderneja ensiluokkaisine palveluineen. Satamasta on tieyhteydet A7-päätien kautta muualle Saksaan ja ratayhteys Saksan rautatieverkostoon.

Etsi vaihtoehtoja reitille Oslo Kiel