Lauttalipun haku

Löydä Swinoujscie Ystad -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Swinoujscie - Ystad kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Swinoujscie Ystad lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Swinoujscie Ystad -lautoista kuten aikataulut, Swinoujscie Ystad-hinnat ja Swinoujscie Ystad-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Swinoujscie Ystad-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Ystad kohteesta Swinoujscie-sivullamme!

Swinoujscie Ystad lautat

  • Polferries
    14 lautta(a) viikossa Swinoujscie Ystad (6h 30m)
  • Unity Line
    14 lautta(a) viikossa Swinoujscie Ystad (7h 15m)

Swinoujscie opas

Swinoujscien satama löytyy Itämereltä Koillis-Puolasta. Swinoujscien satamasta on hyvät yhteydet Tanskaan ja Ruotsiin ja se on Puolan suurin lauttasatama. Kuten odottaa saattaa, sataman palvelut matkustajille ja rahtiliikenteelle ovat ensiluokkaiset. Ruotsista Kreikkaan yltävä Eurooppatie E65 tarjoaa satamasta hyvät tieyhteydet ja muutaman minuutin kävelymatkan päästä löytyy rautatieasema.

Ystad opas

Vilkkaan lauttasataman Ystad on kaupunki Ruotsin Skånessa. Kaunista kaupunkia reunustavat perinteiset rakennukset ja upea maaseutu erilaisine museioineen ja nähtävyyksineen, joiden joukosta löytyy vuodelta 1267 peräisin olevan luostari. Ystad on Ruotsin etelärannikon keskus, joten sinne pääsee helposti niin autolla kuin rautateitse.

Etsi vaihtoehtoja reitille Swinoujscie Ystad