Lauttalipun haku

Löydä Ystad Swinoujscie -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Ystad - Swinoujscie kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Ystad Swinoujscie lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Ystad Swinoujscie -lautoista kuten aikataulut, Ystad Swinoujscie-hinnat ja Ystad Swinoujscie-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Ystad Swinoujscie-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Swinoujscie kohteesta Ystad-sivullamme!

Ystad Swinoujscie lautat

  • Polferries
    14 lautta(a) viikossa Ystad Swinoujscie (6h 5m)
  • Unity Line
    14 lautta(a) viikossa Ystad Swinoujscie (6h 30m)

Ystad opas

Vilkkaan lauttasataman Ystad on kaupunki Ruotsin Skånessa. Kaunista kaupunkia reunustavat perinteiset rakennukset ja upea maaseutu erilaisine museioineen ja nähtävyyksineen, joiden joukosta löytyy vuodelta 1267 peräisin olevan luostari. Ystad on Ruotsin etelärannikon keskus, joten sinne pääsee helposti niin autolla kuin rautateitse.

Swinoujscie opas

Swinoujscien satama löytyy Itämereltä Koillis-Puolasta. Swinoujscien satamasta on hyvät yhteydet Tanskaan ja Ruotsiin ja se on Puolan suurin lauttasatama. Kuten odottaa saattaa, sataman palvelut matkustajille ja rahtiliikenteelle ovat ensiluokkaiset. Ruotsista Kreikkaan yltävä Eurooppatie E65 tarjoaa satamasta hyvät tieyhteydet ja muutaman minuutin kävelymatkan päästä löytyy rautatieasema.

Etsi vaihtoehtoja reitille Ystad Swinoujscie