Lauttalipun haku

Löydä Trelleborg Rostock -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Trelleborg - Rostock kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Trelleborg Rostock lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Trelleborg Rostock -lautoista kuten aikataulut, Trelleborg Rostock-hinnat ja Trelleborg Rostock-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Trelleborg Rostock-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Rostock kohteesta Trelleborg-sivullamme!

Trelleborg Rostock lautat

  • Stena Line
    3 lautta(a) päivässä Trelleborg Rostock (6h 0m)
  • TT Line
    11 lautta(a) viikossa Trelleborg Rostock (5h 30m)

Trelleborg opas

Trelleborg on Ruotsin eteläisin kaupunki, jonka sanotaan olleen Tanskan kuningasperheen häälahja Ruotsin prinssille vuonna 1257. Keskiajalla se oli pääasiassa kalastussatama, josta kasvoi pian kauppakaupunki. Nykyään Trelleborg on teollisuuskaupunki, jonka teollisuus on keskittynyt sataman ympärille. Trelleborg ottaa vuosittain vastaan yli miljoona matkustajaa ja sen terminaalit ovat varautuneet matkustajamäärään hyvin. Malmöstä Trelleborgiin on suora rata- ja tieyhteys.

Rostock opas

Rostock sijaitsee Mecklenburg-Etu-Pommernin alueella Saksassa. Se on alueen suurin kaupunki ja sen satama on yksi Itämeren suurimmista lauttasatamista. Rostock on täynnä historiaa ja nähtävyyksiä, kuten gallerioita ja museoita. Lauttasatamaan pääsee suoraan autolla tai rautateitä Pitkin ja se tarjoaa vierailijoille kattavat palvelut.

Etsi vaihtoehtoja reitille Trelleborg Rostock