Lauttalipun haku

Löydä Trelleborg Travemünde -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Trelleborg - Travemünde kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Trelleborg Travemünde lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Trelleborg Travemünde -lautoista kuten aikataulut, Trelleborg Travemünde-hinnat ja Trelleborg Travemünde-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Trelleborg Travemünde-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Travemünde kohteesta Trelleborg-sivullamme!

Trelleborg Travemünde lautat

  • TT Line
    7 lautta(a) viikossa Trelleborg Travemünde (7h 30m)

Trelleborg opas

Trelleborg on Ruotsin eteläisin kaupunki, jonka sanotaan olleen Tanskan kuningasperheen häälahja Ruotsin prinssille vuonna 1257. Keskiajalla se oli pääasiassa kalastussatama, josta kasvoi pian kauppakaupunki. Nykyään Trelleborg on teollisuuskaupunki, jonka teollisuus on keskittynyt sataman ympärille. Trelleborg ottaa vuosittain vastaan yli miljoona matkustajaa ja sen terminaalit ovat varautuneet matkustajamäärään hyvin. Malmöstä Trelleborgiin on suora rata- ja tieyhteys.

Travemünde opas

Travemünde sijaitsee Trave-joen suulla Saksan Lyypekissä. Kaunis merenrantakaupunki on Saksan suurin Itämeren lauttasatama, josta löytyy Itämeren rannikon vanhin majakka. Lauttasatama sijaitsee kaupungin eteläpuolella ja sieltä on helppo yhteys suoraan Autobahnille.

Etsi vaihtoehtoja reitille Trelleborg Travemünde