Lauttalipun haku

Löydä Travemünde Trelleborg -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Travemünde - Trelleborg kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Travemünde Trelleborg lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Travemünde Trelleborg -lautoista kuten aikataulut, Travemünde Trelleborg-hinnat ja Travemünde Trelleborg-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Travemünde Trelleborg-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Trelleborg kohteesta Travemünde-sivullamme!

Travemünde Trelleborg lautat

  • TT Line
    10 lautta(a) viikossa Travemünde Trelleborg (7h 15m)

Travemünde opas

Travemünde sijaitsee Trave-joen suulla Saksan Lyypekissä. Kaunis merenrantakaupunki on Saksan suurin Itämeren lauttasatama, josta löytyy Itämeren rannikon vanhin majakka. Lauttasatama sijaitsee kaupungin eteläpuolella ja sieltä on helppo yhteys suoraan Autobahnille.

Trelleborg opas

Trelleborg on Ruotsin eteläisin kaupunki, jonka sanotaan olleen Tanskan kuningasperheen häälahja Ruotsin prinssille vuonna 1257. Keskiajalla se oli pääasiassa kalastussatama, josta kasvoi pian kauppakaupunki. Nykyään Trelleborg on teollisuuskaupunki, jonka teollisuus on keskittynyt sataman ympärille. Trelleborg ottaa vuosittain vastaan yli miljoona matkustajaa ja sen terminaalit ovat varautuneet matkustajamäärään hyvin. Malmöstä Trelleborgiin on suora rata- ja tieyhteys.

Etsi vaihtoehtoja reitille Travemünde Trelleborg