Lauttalipun haku

Löydä Rostock Trelleborg -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Rostock - Trelleborg kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Rostock Trelleborg lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Rostock Trelleborg -lautoista kuten aikataulut, Rostock Trelleborg-hinnat ja Rostock Trelleborg-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Rostock Trelleborg-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Trelleborg kohteesta Rostock-sivullamme!

Rostock Trelleborg lautat

  • Stena Line
    3 lautta(a) päivässä Rostock Trelleborg (6h 0m)
  • TT Line
    9 lautta(a) viikossa Rostock Trelleborg (5h 30m)

Rostock opas

Rostock sijaitsee Mecklenburg-Etu-Pommernin alueella Saksassa. Se on alueen suurin kaupunki ja sen satama on yksi Itämeren suurimmista lauttasatamista. Rostock on täynnä historiaa ja nähtävyyksiä, kuten gallerioita ja museoita. Lauttasatamaan pääsee suoraan autolla tai rautateitä Pitkin ja se tarjoaa vierailijoille kattavat palvelut.

Trelleborg opas

Trelleborg on Ruotsin eteläisin kaupunki, jonka sanotaan olleen Tanskan kuningasperheen häälahja Ruotsin prinssille vuonna 1257. Keskiajalla se oli pääasiassa kalastussatama, josta kasvoi pian kauppakaupunki. Nykyään Trelleborg on teollisuuskaupunki, jonka teollisuus on keskittynyt sataman ympärille. Trelleborg ottaa vuosittain vastaan yli miljoona matkustajaa ja sen terminaalit ovat varautuneet matkustajamäärään hyvin. Malmöstä Trelleborgiin on suora rata- ja tieyhteys.

Etsi vaihtoehtoja reitille Rostock Trelleborg