Lauttalipun haku

Löydä Klaipeda Trelleborg -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Klaipeda - Trelleborg kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Klaipeda Trelleborg lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Klaipeda Trelleborg -lautoista kuten aikataulut, Klaipeda Trelleborg-hinnat ja Klaipeda Trelleborg-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Klaipeda Trelleborg-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Trelleborg kohteesta Klaipeda-sivullamme!

Klaipeda Trelleborg lautat

  • TT Line
    7 lautta(a) viikossa Klaipeda Trelleborg (17h 15m)

Klaipeda opas

Itämeren itärannikolla sijaitseva Klaipeda on Liettuan ainoa satama. Klaipedasta lähtee päivittäisiä lauttoja Saksaan ja Ruotsiin ja se on tarpeeksi suuri ottaakseen vastaan suuria riteilylaivoja ja rahtialuksia. Matkustajalauttaterminaali on hyvin varusteltu ja moderneine palveluineen se on varautunut Liettuan vuosittain läpikulkevien matkustajien kasvavaan määrään.

Trelleborg opas

Trelleborg on Ruotsin eteläisin kaupunki, jonka sanotaan olleen Tanskan kuningasperheen häälahja Ruotsin prinssille vuonna 1257. Keskiajalla se oli pääasiassa kalastussatama, josta kasvoi pian kauppakaupunki. Nykyään Trelleborg on teollisuuskaupunki, jonka teollisuus on keskittynyt sataman ympärille. Trelleborg ottaa vuosittain vastaan yli miljoona matkustajaa ja sen terminaalit ovat varautuneet matkustajamäärään hyvin. Malmöstä Trelleborgiin on suora rata- ja tieyhteys.

Etsi vaihtoehtoja reitille Klaipeda Trelleborg