Lauttalipun haku

Löydä Trelleborg Klaipeda -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Trelleborg - Klaipeda kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Trelleborg Klaipeda lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Trelleborg Klaipeda -lautoista kuten aikataulut, Trelleborg Klaipeda-hinnat ja Trelleborg Klaipeda-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Trelleborg Klaipeda-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Klaipeda kohteesta Trelleborg-sivullamme!

Trelleborg Klaipeda lautat

  • TT Line
    5 lautta(a) viikossa Trelleborg Klaipeda (16h 30m)

Trelleborg opas

Trelleborg on Ruotsin eteläisin kaupunki, jonka sanotaan olleen Tanskan kuningasperheen häälahja Ruotsin prinssille vuonna 1257. Keskiajalla se oli pääasiassa kalastussatama, josta kasvoi pian kauppakaupunki. Nykyään Trelleborg on teollisuuskaupunki, jonka teollisuus on keskittynyt sataman ympärille. Trelleborg ottaa vuosittain vastaan yli miljoona matkustajaa ja sen terminaalit ovat varautuneet matkustajamäärään hyvin. Malmöstä Trelleborgiin on suora rata- ja tieyhteys.

Klaipeda opas

Itämeren itärannikolla sijaitseva Klaipeda on Liettuan ainoa satama. Klaipedasta lähtee päivittäisiä lauttoja Saksaan ja Ruotsiin ja se on tarpeeksi suuri ottaakseen vastaan suuria riteilylaivoja ja rahtialuksia. Matkustajalauttaterminaali on hyvin varusteltu ja moderneine palveluineen se on varautunut Liettuan vuosittain läpikulkevien matkustajien kasvavaan määrään.

Etsi vaihtoehtoja reitille Trelleborg Klaipeda