Lauttalipun haku

Löydä Venetsia Patras -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Venetsia - Patras kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Venetsia Patras lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Venetsia Patras -lautoista kuten aikataulut, Venetsia Patras-hinnat ja Venetsia Patras-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Venetsia Patras-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Patras kohteesta Venetsia-sivullamme!

Venetsia Patras lautat

  • Minoan Lines
    1 lautta(a) 1 viikoittainen Venetsia Patras (34h 30m)
  • Anek Superfast
    1 lautta(a) 1 viikoittainen Venetsia Patras (32h 0m)

Venetsia opas

Pohjois-Italialainen Venetsia tunnetaan kanaalien ja siltojen jakamina saarina. Koko kaupunki on nimetty maailman kultuuriperintökohteeksi ja se tunnetaan henkeäsalpaavasta kauneudestaan ja arkkitehtuuristaan. Venetsian vilkas satama sijaitsee lähellä kaikkia nähtävyyksiä ja vesitaksit kulkevat satamasta läpi päivän. Venetsia on suosittu turistikohde, jonka tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Pyhän Markuksen tuomiokirkko (Basilica di San Marco) ja Pyhän Markuksen tori (Piazza San Marco).

Patras opas

Patras on yksi Kreikan suurimmista kaupungeista ja Länsi-Kreikan pääkaupunki. Satama on vilkas ja tunnetaan Kreikan porttina länteen. Matkustajasatama on laaja, joten se tarjoaa valtavasti erilaisia palveluita ja erinomaiset tie-, rautatie- ja bussiyhteydet.

Etsi vaihtoehtoja reitille Venetsia Patras