Lauttalipun haku

Löydä Venetsia Igoumenitsa -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Venetsia - Igoumenitsa kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Venetsia Igoumenitsa lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Venetsia Igoumenitsa -lautoista kuten aikataulut, Venetsia Igoumenitsa-hinnat ja Venetsia Igoumenitsa-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Venetsia Igoumenitsa-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Igoumenitsa kohteesta Venetsia-sivullamme!

Venetsia Igoumenitsa lautat

  • Minoan Lines
    1 lautta(a) 1 viikoittainen Venetsia Igoumenitsa (26h 30m)
  • Anek Superfast
    1 lautta(a) 1 viikoittainen Venetsia Igoumenitsa (25h 30m)

Venetsia opas

Pohjois-Italialainen Venetsia tunnetaan kanaalien ja siltojen jakamina saarina. Koko kaupunki on nimetty maailman kultuuriperintökohteeksi ja se tunnetaan henkeäsalpaavasta kauneudestaan ja arkkitehtuuristaan. Venetsian vilkas satama sijaitsee lähellä kaikkia nähtävyyksiä ja vesitaksit kulkevat satamasta läpi päivän. Venetsia on suosittu turistikohde, jonka tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Pyhän Markuksen tuomiokirkko (Basilica di San Marco) ja Pyhän Markuksen tori (Piazza San Marco).

Igoumenitsa opas

Igoumenitsan rannikkokaupunki Luoteis-Kreikassa sijaitsee Korfun kanaalin itäpuolella. Kaupungista on tullut tärkeä turistisatama. Matkustajalauttaterminaalin palvelut ovat minimaaliset, mutta kaupat ja ravintolat löytyvät kaupungista kävelymatkan päästä.

Etsi vaihtoehtoja reitille Venetsia Igoumenitsa