Lauttalipun haku

Löydä Bari Patras -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Bari - Patras kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Bari Patras lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Bari Patras -lautoista kuten aikataulut, Bari Patras-hinnat ja Bari Patras-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Bari Patras-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Patras kohteesta Bari-sivullamme!

Bari Patras lautat

Bari opas

Italialainen Bari sijaitsee Adrianmeren rannalla ja tunnetaan niin satama- kuin yliopistokaupunkinakin. Bari on täynnä 1087 rakennetun upean Basilica di San Nicola -kirkon tapaista historiallista arkkitehtuuria. Kaupungilla on kaksi satamaa: vanha ja uusi satama. Vanha satama on kalastusalusten käytössä ja uusi satama on valmis ottamaan vastaan minkäkokoisia aluksia tahansa. Matkutajasatamasta löytyy turistipalveluja, pankkeja, kauppoja ja yhteys julkiseen liikenteeseen.

Patras opas

Patras on yksi Kreikan suurimmista kaupungeista ja Länsi-Kreikan pääkaupunki. Satama on vilkas ja tunnetaan Kreikan porttina länteen. Matkustajasatama on laaja, joten se tarjoaa valtavasti erilaisia palveluita ja erinomaiset tie-, rautatie- ja bussiyhteydet.

Etsi vaihtoehtoja reitille Bari Patras