Lauttalipun haku

Löydä Patras Bari -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Patras - Bari kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Patras Bari lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Patras Bari -lautoista kuten aikataulut, Patras Bari-hinnat ja Patras Bari-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Patras Bari-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Bari kohteesta Patras-sivullamme!

Patras Bari lautat

Patras opas

Patras on yksi Kreikan suurimmista kaupungeista ja Länsi-Kreikan pääkaupunki. Satama on vilkas ja tunnetaan Kreikan porttina länteen. Matkustajasatama on laaja, joten se tarjoaa valtavasti erilaisia palveluita ja erinomaiset tie-, rautatie- ja bussiyhteydet.

Bari opas

Italialainen Bari sijaitsee Adrianmeren rannalla ja tunnetaan niin satama- kuin yliopistokaupunkinakin. Bari on täynnä 1087 rakennetun upean Basilica di San Nicola -kirkon tapaista historiallista arkkitehtuuria. Kaupungilla on kaksi satamaa: vanha ja uusi satama. Vanha satama on kalastusalusten käytössä ja uusi satama on valmis ottamaan vastaan minkäkokoisia aluksia tahansa. Matkutajasatamasta löytyy turistipalveluja, pankkeja, kauppoja ja yhteys julkiseen liikenteeseen.

Etsi vaihtoehtoja reitille Patras Bari