Lauttalipun haku

Löydä Igoumenitsa Venetsia -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Igoumenitsa - Venetsia kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Igoumenitsa Venetsia lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Igoumenitsa Venetsia -lautoista kuten aikataulut, Igoumenitsa Venetsia-hinnat ja Igoumenitsa Venetsia-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Igoumenitsa Venetsia-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Venetsia kohteesta Igoumenitsa-sivullamme!

Igoumenitsa Venetsia lautat

  • Minoan Lines
    2 lautta(a) viikossa Igoumenitsa Venetsia (27h 0m)
  • Anek Superfast
    1 lautta(a) 1 viikoittainen Igoumenitsa Venetsia (25h 30m)

Igoumenitsa opas

Igoumenitsan rannikkokaupunki Luoteis-Kreikassa sijaitsee Korfun kanaalin itäpuolella. Kaupungista on tullut tärkeä turistisatama. Matkustajalauttaterminaalin palvelut ovat minimaaliset, mutta kaupat ja ravintolat löytyvät kaupungista kävelymatkan päästä.

Venetsia opas

Pohjois-Italialainen Venetsia tunnetaan kanaalien ja siltojen jakamina saarina. Koko kaupunki on nimetty maailman kultuuriperintökohteeksi ja se tunnetaan henkeäsalpaavasta kauneudestaan ja arkkitehtuuristaan. Venetsian vilkas satama sijaitsee lähellä kaikkia nähtävyyksiä ja vesitaksit kulkevat satamasta läpi päivän. Venetsia on suosittu turistikohde, jonka tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Pyhän Markuksen tuomiokirkko (Basilica di San Marco) ja Pyhän Markuksen tori (Piazza San Marco).

Etsi vaihtoehtoja reitille Igoumenitsa Venetsia