Lauttalipun haku

Löydä Patras Venetsia -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Patras - Venetsia kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Patras Venetsia lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Patras Venetsia -lautoista kuten aikataulut, Patras Venetsia-hinnat ja Patras Venetsia-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Patras Venetsia-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Venetsia kohteesta Patras-sivullamme!

Patras Venetsia lautat

Patras opas

Patras on yksi Kreikan suurimmista kaupungeista ja Länsi-Kreikan pääkaupunki. Satama on vilkas ja tunnetaan Kreikan porttina länteen. Matkustajasatama on laaja, joten se tarjoaa valtavasti erilaisia palveluita ja erinomaiset tie-, rautatie- ja bussiyhteydet.

Venetsia opas

Pohjois-Italialainen Venetsia tunnetaan kanaalien ja siltojen jakamina saarina. Koko kaupunki on nimetty maailman kultuuriperintökohteeksi ja se tunnetaan henkeäsalpaavasta kauneudestaan ja arkkitehtuuristaan. Venetsian vilkas satama sijaitsee lähellä kaikkia nähtävyyksiä ja vesitaksit kulkevat satamasta läpi päivän. Venetsia on suosittu turistikohde, jonka tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Pyhän Markuksen tuomiokirkko (Basilica di San Marco) ja Pyhän Markuksen tori (Piazza San Marco).

Etsi vaihtoehtoja reitille Patras Venetsia