Lauttalipun haku

Löydä Igoumenitsa Bari -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Igoumenitsa - Bari kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Igoumenitsa Bari lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Igoumenitsa Bari -lautoista kuten aikataulut, Igoumenitsa Bari-hinnat ja Igoumenitsa Bari-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Igoumenitsa Bari-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Bari kohteesta Igoumenitsa-sivullamme!

Igoumenitsa Bari lautat

Igoumenitsa opas

Igoumenitsan rannikkokaupunki Luoteis-Kreikassa sijaitsee Korfun kanaalin itäpuolella. Kaupungista on tullut tärkeä turistisatama. Matkustajalauttaterminaalin palvelut ovat minimaaliset, mutta kaupat ja ravintolat löytyvät kaupungista kävelymatkan päästä.

Bari opas

Italialainen Bari sijaitsee Adrianmeren rannalla ja tunnetaan niin satama- kuin yliopistokaupunkinakin. Bari on täynnä 1087 rakennetun upean Basilica di San Nicola -kirkon tapaista historiallista arkkitehtuuria. Kaupungilla on kaksi satamaa: vanha ja uusi satama. Vanha satama on kalastusalusten käytössä ja uusi satama on valmis ottamaan vastaan minkäkokoisia aluksia tahansa. Matkutajasatamasta löytyy turistipalveluja, pankkeja, kauppoja ja yhteys julkiseen liikenteeseen.

Etsi vaihtoehtoja reitille Igoumenitsa Bari