Lauttalipun haku

Löydä Bari Igoumenitsa -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Bari - Igoumenitsa kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Bari Igoumenitsa lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Bari Igoumenitsa -lautoista kuten aikataulut, Bari Igoumenitsa-hinnat ja Bari Igoumenitsa-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Bari Igoumenitsa-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Igoumenitsa kohteesta Bari-sivullamme!

Bari Igoumenitsa lautat

Bari opas

Italialainen Bari sijaitsee Adrianmeren rannalla ja tunnetaan niin satama- kuin yliopistokaupunkinakin. Bari on täynnä 1087 rakennetun upean Basilica di San Nicola -kirkon tapaista historiallista arkkitehtuuria. Kaupungilla on kaksi satamaa: vanha ja uusi satama. Vanha satama on kalastusalusten käytössä ja uusi satama on valmis ottamaan vastaan minkäkokoisia aluksia tahansa. Matkutajasatamasta löytyy turistipalveluja, pankkeja, kauppoja ja yhteys julkiseen liikenteeseen.

Igoumenitsa opas

Igoumenitsan rannikkokaupunki Luoteis-Kreikassa sijaitsee Korfun kanaalin itäpuolella. Kaupungista on tullut tärkeä turistisatama. Matkustajalauttaterminaalin palvelut ovat minimaaliset, mutta kaupat ja ravintolat löytyvät kaupungista kävelymatkan päästä.

Etsi vaihtoehtoja reitille Bari Igoumenitsa