Lauttalipun haku

Löydä Toulon Bastia -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Toulon - Bastia kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Toulon Bastia lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Toulon Bastia -lautoista kuten aikataulut, Toulon Bastia-hinnat ja Toulon Bastia-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Toulon Bastia-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Bastia kohteesta Toulon-sivullamme!

Toulon Bastia lautat

Toulon opas

Toulon on eteläranskalainen kaupunki ja sotilassatama Välimeren rannalla sekä tärkeä laivastotukikohta. Toulon on tärkeä laivaston rakennuksen ja kalastuksen keskus sekä Ranskan laivaston lentotukialuksen koti. Vilkkaassa lauttasatamassa on jalkakäytävä, joka vie matkustajat suoraan kaupungin keskustaan, mistä pääsee joukkoliikenteeseen ja päämoottoriteille.

Bastia opas

Bastia sijaitsee Ranskassa Korsikan koillisosassa. Bastia on saaren pääsatama ja erityisen kuulu viineistään. Satama on kaupungille tärkeä taloudellinen etu, joka toivottaa kesällä tervetulleeksi tuhansia lauttamatkustajia jalan tai autolla. Lauttasatamasta pohjoiseen on Togan venesatama purjehdus- ja jahtipalveluineen sekä laiturien baareineen, ravintoloineen ja yökerhoineen.

Etsi vaihtoehtoja reitille Toulon Bastia