Lauttalipun haku

Löydä Marseille Bastia -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Marseille - Bastia kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Marseille Bastia lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Marseille Bastia -lautoista kuten aikataulut, Marseille Bastia-hinnat ja Marseille Bastia-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Marseille Bastia-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Bastia kohteesta Marseille-sivullamme!

Marseille Bastia lautat

Marseille opas

Marseille on Pariisin jälkeen Ranskan toiseksi suurin kaupunki. Marseillen suuressa lauttasatamassa on neljä terminaalia matkustaja- ja autolautoille Ranskaan. Terminaalit ovat hyvin varusteltuja laajalla palveluvalikoimalla. Satama on yhteydessä A7- ja A50-moottoriteihin ja matkustajille on bussikuljetus kaupungin päärautatie- ja linja-autoasemille.

Bastia opas

Bastia sijaitsee Ranskassa Korsikan koillisosassa. Bastia on saaren pääsatama ja erityisen kuulu viineistään. Satama on kaupungille tärkeä taloudellinen etu, joka toivottaa kesällä tervetulleeksi tuhansia lauttamatkustajia jalan tai autolla. Lauttasatamasta pohjoiseen on Togan venesatama purjehdus- ja jahtipalveluineen sekä laiturien baareineen, ravintoloineen ja yökerhoineen.

Etsi vaihtoehtoja reitille Marseille Bastia