Lauttalipun haku

Löydä Bastia Marseille -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Bastia - Marseille kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Bastia Marseille lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Bastia Marseille -lautoista kuten aikataulut, Bastia Marseille-hinnat ja Bastia Marseille-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Bastia Marseille-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Marseille kohteesta Bastia-sivullamme!

Bastia Marseille lautat

Bastia opas

Bastia sijaitsee Ranskassa Korsikan koillisosassa. Bastia on saaren pääsatama ja erityisen kuulu viineistään. Satama on kaupungille tärkeä taloudellinen etu, joka toivottaa kesällä tervetulleeksi tuhansia lauttamatkustajia jalan tai autolla. Lauttasatamasta pohjoiseen on Togan venesatama purjehdus- ja jahtipalveluineen sekä laiturien baareineen, ravintoloineen ja yökerhoineen.

Marseille opas

Marseille on Pariisin jälkeen Ranskan toiseksi suurin kaupunki. Marseillen suuressa lauttasatamassa on neljä terminaalia matkustaja- ja autolautoille Ranskaan. Terminaalit ovat hyvin varusteltuja laajalla palveluvalikoimalla. Satama on yhteydessä A7- ja A50-moottoriteihin ja matkustajille on bussikuljetus kaupungin päärautatie- ja linja-autoasemille.

Etsi vaihtoehtoja reitille Bastia Marseille