Lauttalipun haku

Löydä Bastia Toulon -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Bastia - Toulon kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Bastia Toulon lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Bastia Toulon -lautoista kuten aikataulut, Bastia Toulon-hinnat ja Bastia Toulon-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Bastia Toulon-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Toulon kohteesta Bastia-sivullamme!

Bastia Toulon lautat

Bastia opas

Bastia sijaitsee Ranskassa Korsikan koillisosassa. Bastia on saaren pääsatama ja erityisen kuulu viineistään. Satama on kaupungille tärkeä taloudellinen etu, joka toivottaa kesällä tervetulleeksi tuhansia lauttamatkustajia jalan tai autolla. Lauttasatamasta pohjoiseen on Togan venesatama purjehdus- ja jahtipalveluineen sekä laiturien baareineen, ravintoloineen ja yökerhoineen.

Toulon opas

Toulon on eteläranskalainen kaupunki ja sotilassatama Välimeren rannalla sekä tärkeä laivastotukikohta. Toulon on tärkeä laivaston rakennuksen ja kalastuksen keskus sekä Ranskan laivaston lentotukialuksen koti. Vilkkaassa lauttasatamassa on jalkakäytävä, joka vie matkustajat suoraan kaupungin keskustaan, mistä pääsee joukkoliikenteeseen ja päämoottoriteille.

Etsi vaihtoehtoja reitille Bastia Toulon