Lauttalipun haku

Löydä Propriano Marseille -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Propriano - Marseille kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Propriano Marseille lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Propriano Marseille -lautoista kuten aikataulut, Propriano Marseille-hinnat ja Propriano Marseille-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Propriano Marseille-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Marseille kohteesta Propriano-sivullamme!

Propriano Marseille lautat

Propriano opas

Propriano sijaitsee Korsikan länsirannikolla. Se on vilkas merenrantakauåunki ja portti Korsikan, Ranskan ja Sardinian välillä. Saari on suosittu vesiurheilukohde, jossa on myös valtava valikoima perinteisiä ravintoloita kauniissa venesatamassa, joka on ihanteellinen paikka istuskella ja katsella ohikulkevia ihmisiä. Proprianon satamassa on hyvät matkustajapalvelut ja sinne pääsee helposti hyvin viitoitettua tieverkostoa pitkin.

Marseille opas

Marseille on Pariisin jälkeen Ranskan toiseksi suurin kaupunki. Marseillen suuressa lauttasatamassa on neljä terminaalia matkustaja- ja autolautoille Ranskaan. Terminaalit ovat hyvin varusteltuja laajalla palveluvalikoimalla. Satama on yhteydessä A7- ja A50-moottoriteihin ja matkustajille on bussikuljetus kaupungin päärautatie- ja linja-autoasemille.

Etsi vaihtoehtoja reitille Propriano Marseille