Lauttalipun haku

Löydä Marseille Propriano -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Marseille - Propriano kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Marseille Propriano lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Marseille Propriano -lautoista kuten aikataulut, Marseille Propriano-hinnat ja Marseille Propriano-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Marseille Propriano-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Propriano kohteesta Marseille-sivullamme!

Marseille Propriano lautat

Marseille opas

Marseille on Pariisin jälkeen Ranskan toiseksi suurin kaupunki. Marseillen suuressa lauttasatamassa on neljä terminaalia matkustaja- ja autolautoille Ranskaan. Terminaalit ovat hyvin varusteltuja laajalla palveluvalikoimalla. Satama on yhteydessä A7- ja A50-moottoriteihin ja matkustajille on bussikuljetus kaupungin päärautatie- ja linja-autoasemille.

Propriano opas

Propriano sijaitsee Korsikan länsirannikolla. Se on vilkas merenrantakauåunki ja portti Korsikan, Ranskan ja Sardinian välillä. Saari on suosittu vesiurheilukohde, jossa on myös valtava valikoima perinteisiä ravintoloita kauniissa venesatamassa, joka on ihanteellinen paikka istuskella ja katsella ohikulkevia ihmisiä. Proprianon satamassa on hyvät matkustajapalvelut ja sinne pääsee helposti hyvin viitoitettua tieverkostoa pitkin.

Etsi vaihtoehtoja reitille Marseille Propriano