Lauttalipun haku

Lauttasatamat kohteessa Korsika

Klikkaa karttaa

Löydä Lautat Korsikaan osoitteesta Ferries.fi

Ferries.fi auttaa löytämään Lautat Korsikaan kaikilla suurilla lauttayhtiöillä kaikista päälauttasatamista sekä joistain vähemmän tunnetuistakin!

Ferries.fi tarjoaa tällä hetkellä 26 lauttaa Korsikaan. 5 lauttayhtiötä kulkee 11 satamasta ja valittavana on 6 määränpäätä kohteessa Korsika.

Lisää perustietoa kohteen Korsika lautoista näet alta ja jos haluat hinnan lauttamatkallesi, valitse vain valikosta haluamasi matka!

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat Korsikasta-sivullamme!

Korsika opas

"Kauneuden saarena" tunnetulla Korsikalla on pitkät rantaviivat ja henkeäsalpaavat välimereen pistävät vuoret. Maisemasta löytyy sankkaa metsää, kyliä kukkuloiden laeilla, upeita laaksoja ja kauniita järviä. Korsika on ollut virallisesti osa Ranskaa yli 200 vuoden ajan. Napoleon Bonaparte syntyi Korsikan eteläosassa ja Maison Bonaparte on nyt museo Ajacciossa. Saaren keittiö on yhtä vivahteikasta kuin sen historia. Tyypillisiä herkkuja ovat salami ja juusto ja saaren oma suolakinkku tehdään sioista, joille syötetään vain tammenterhoja ja kastanjoita saaren rajallisesta sadosta.

Löydä Lautat Korsikaan