Lauttalipun haku

Löydä Santa Teresa di Gallura Bonifacio -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Santa Teresa di Gallura - Bonifacio kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Santa Teresa di Gallura Bonifacio lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Santa Teresa di Gallura Bonifacio -lautoista kuten aikataulut, Santa Teresa di Gallura Bonifacio-hinnat ja Santa Teresa di Gallura Bonifacio-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Santa Teresa di Gallura Bonifacio-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Bonifacio kohteesta Santa Teresa di Gallura-sivullamme!

Santa Teresa di Gallura Bonifacio lautat

  • Moby Lines
    4 lautta(a) päivässä Santa Teresa di Gallura Bonifacio (0h 50m)
  • Blu Navy
    3 lautta(a) päivässä Santa Teresa di Gallura Bonifacio (1h 0m)

Santa Teresa di Gallura opas

Santa Teresa di Gallura on kaupunki Sardinian pohjoiskärjessä. Matkustajalauttasatamassa on hyvät puitteet ja kattavat palvelut.

Bonifacio opas

Bonifacio sijaitsee Korsikan saaren eteläkärjessä Välimeren äärellä. Sen erottaa Sardiniasta vain Bonifacionsalmi. Satama ja upea venelaituri ovat luksusristeilijöiden ja jahtien vakituinen pysähdyspaikka ja sieltä lähtee säännöllisiä lauttavuoroja sekä päiväristeilyjä. Kahvilat ja ravintolat sataman ympärillä sopivat täydellisesti ihmisten tarkkailuun ennen mukulakivikatujen ja vanhan kaupungin tutkimista.

Etsi vaihtoehtoja reitille Santa Teresa di Gallura Bonifacio