Lauttalipun haku

Löydä Bonifacio Santa Teresa di Gallura -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Bonifacio - Santa Teresa di Gallura kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Bonifacio Santa Teresa di Gallura lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Bonifacio Santa Teresa di Gallura -lautoista kuten aikataulut, Bonifacio Santa Teresa di Gallura-hinnat ja Bonifacio Santa Teresa di Gallura-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Bonifacio Santa Teresa di Gallura-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Santa Teresa di Gallura kohteesta Bonifacio-sivullamme!

Bonifacio Santa Teresa di Gallura lautat

  • Moby Lines
    4 lautta(a) päivässä Bonifacio Santa Teresa di Gallura (0h 50m)
  • Blu Navy
    3 lautta(a) päivässä Bonifacio Santa Teresa di Gallura (1h 0m)

Bonifacio opas

Bonifacio sijaitsee Korsikan saaren eteläkärjessä Välimeren äärellä. Sen erottaa Sardiniasta vain Bonifacionsalmi. Satama ja upea venelaituri ovat luksusristeilijöiden ja jahtien vakituinen pysähdyspaikka ja sieltä lähtee säännöllisiä lauttavuoroja sekä päiväristeilyjä. Kahvilat ja ravintolat sataman ympärillä sopivat täydellisesti ihmisten tarkkailuun ennen mukulakivikatujen ja vanhan kaupungin tutkimista.

Santa Teresa di Gallura opas

Santa Teresa di Gallura on kaupunki Sardinian pohjoiskärjessä. Matkustajalauttasatamassa on hyvät puitteet ja kattavat palvelut.

Etsi vaihtoehtoja reitille Bonifacio Santa Teresa di Gallura