Lauttalipun haku

Löydä Portsmouth Fishbourne -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Portsmouth - Fishbourne kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Portsmouth Fishbourne lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Portsmouth Fishbourne -lautoista kuten aikataulut, Portsmouth Fishbourne-hinnat ja Portsmouth Fishbourne-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Portsmouth Fishbourne-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Fishbourne kohteesta Portsmouth-sivullamme!

Portsmouth Fishbourne lautat

  • Wightlink
    23 lautta(a) päivässä Portsmouth Fishbourne (0h 45m)

Portsmouth opas

Portsmouth on Hampshiren kreivikunnan toiseksi suurin satama Englannin etelärannikolla. Portsmouth on ollut merkittävä laivastosatama vuosisatojen ajan ja se on Tudor Mary Rosen ja Horatio Nelsonin lippulaiva HMS Victoryn tapaisten kuuluisten laivojen koti. Päälauttasatamaan on erinomaiset moottoritie- ja rautatieyhteydet kaikkialta Britanniasta ja terminaalirakennuksesta löytyy kaikki mahdolliset matkustajapalvelut.

Fishbourne opas

Fishbourne on pieni kylä Wightsaaren koillispuolella Cowesin ja Ryden välissä. Fishbournen lauttasatamassa on hyvät palvelut ja joukkoliikenneyhteydet. Läheltä pääsatamaterminaalia löytyy pursiseura Royal Victoria Yacht Club, sillä veneilijät rakastavat pientä satamaa ja sen poukamia.

Etsi vaihtoehtoja reitille Portsmouth Fishbourne